KÜTAHYA / ŞAPHANE - Şaphane İlkokulu

Haz

Okulumuzda 30 Mayıs-3 Haziran Haftası:Hekim Sinanlayt,Sunum ve Tanıtm  Filmleri İzleme Günleri.

Haz

Yerel Basının önde gelen markalarından Simav ın Sesian  gazetesinin 9 Haziran 2022 tarihli sayısında okulumuza yer verildi.

Haz

EGEP Projesi kapsamında yaptığığımız çalışmalarda bu haftaki konumuz Hekim Sinan Duvar Gazetemiz di.

Haz

EGEP Okul Dışı Eğitim Çalışmaları kapsamında 4.Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu Şehit İbrahim Özkan yerleşkesini gezdik.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Okuma Bayramı ve yıl sonu etkinliklerimiz yoğun ilgi gördü.

Haz

EGEP Projesi kapsamında Okul Dışı Eğitim konusunda bu hafta Veli Eğitimlerimiz yapıldı...

OKULUMUZ EGEP PROJESİ ETKİNLİKLERİMİZ ''HER ÇOCUK HEKİM SİNAN''

May

EGEP PROJESİ KAPSAMINDA KÜTAHYA SERA AVM de DÜZENLENEN  KİTAP FUARINDAYIZ.

May

EGEP PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİMİZ HEKİM SİNAN AROMATİK BİTKİLER 10 ÇAYI ETKİNLİĞİMİZ 20 MAYIS CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK..

Nis

EGEP-Okul Aile Birliği Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantımız 20 Mart tarihinde gerçekleştirdik.

Nis

EGEP PROJESİ Kapsamamında Etkinliklerimiz Devam ediyor.İlçemizde İlkokullar arası Dünya da 23 Nisan Temalı Resim Yarışması düzenledik.

Nis

EGEP Projesi Etkinlikleri - OKUL DIŞI EĞİTİM Başlığında bu hafta Annelerimizle Kitap Okuma etkinliğimiz vardı.

Nis

EGEP Projesi kapsamında Okulumuz Yönetim ve İletişim amacı doğrultusunda düzenlediğimiz etkinliklerimizden birisi olan Şaphane Okullararası Geleneksel Türk Daması Turnuvası 7 Nisan 2022 günü okulumzda gerçekleşti.

Nis

Okulumuz ile Şaphane Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle 4.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Mesleki ve Kurumsal Gelişim ana amacı doğrultusunda öğrencilerimizin Matematik ve Fen Bilimleri alanında bilgilerini pekiştirerek üst öğrenime hazırlama  yoluyla kurumsal gelişimimize katkı sağlamak amacıyla açtığımız kurslar d devam ediyor.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclis nin 102 Açılış Yıldönümünde Okulumuz tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları büyük ilgi gördü.